EZ AZ AJÁNLATOM SZÁMODRA

1) Tölts fel az Instagram vagy a Facebook profilodra egy olyan képet, amelyen a ruházatainkat viseled.

2) Jelölj meg bennünket a @beloved.hu jellel

Az e-mail címedre, az Instagram vagy a Facebook profilodra egy üzenetet fogok küldeni az  2000 Ft értékű kedvezmény kuponkóddal, amelyet a www.belovedfashion.hu online áruházunkban érvényesíthetsz.

A kuponkód  11000 Ft feletti vásárlás során érvényesíthető ­­­és a vásárlás napjától számított 3 hónapig érvényes.

Ha az Instagram vagy a Facebook profilod nem nyilvános, akkor nem láthatom a posztod. Ebben az esetben küldj egy képernyőképet és elküldöm neked a kuponkódot.

 

VAN MÉG VALAMILYEN KÉRDÉSED?

K: Hogyan fogjátok látni a posztomat?

V: Mivel rendszeresen követem az Instagram és a Facebook profilunkat, a @beloved.hu jellel rendelkező képről azonnal értesítést kapok. Ha nem felejtesz el megjelölni minket a @beloved.hu jellel, akkor biztos nem fogok lemaradni róla

K: Az Instagram vagy a Facebook profilom nem nyilvános. És most?

V: Semmi gond, tiszteletben tartom a magánéleted. Küldj egy képernyőképet a közösségi hálózatokon keresztül vagy az [email protected] e-mail címre és elküldöm neked a kedvezményes kuponkódot.

K: Hogyan fogom megkapni a kódot?

V: Amikor észreveszem a posztod az Instagram vagy a Facebook profilunkon, akkor privát üzeneten keresztül kapcsolatba lépek veled vagy értesítést küldök neked a kuponkóddal arra az e-mailre, amelyet az áruházunkban történő vásárlásod során közvetítettél.

K: Hogyan használhatom fel a kuponkódot?

V:  A kódot a www.beloved.hu online áruházunkban történő vásárlásod során érvényesítheted. Hogyan? Egyszerűen. Helyezd a kívánt terméket a kosárba. Kattints a jobb felső sarokban található „KOSÁR MEGTEKINTÉSE” lehetőségre és írd be a kuponkódot a „KUPON KÓD” mezőbe és a kedvezmény automatikusan elszámolásra kerül.

K: Milyen gyorsan fogom megkapni a kódot a posztom után?

V: A kuponkódot legkésőbb a posztodat követő 2 napon belül elküldöm. Ha 2 napon belül nem kapod meg a kódot, vedd fel velem a kapcsolatot a közösségi hálózatokon vagy az [email protected] e-mail címen keresztül.

K: Mi van, ha nem kapom meg a kódot vagy az nem működik?

V: Hoppá.  Akkor hiba történt. De semmi gond. Vedd fel velünk a kapcsolatot és azonnal megoldjuk az ügyet.

Ha még valamit elfelejtettem, akkor bármikor felveheted velem a kapcsolatot a közösségi hálózatokon vagy az [email protected] címen keresztül és örömmel válaszolni fogok.

Alig várom a képed

Legyen szép napod,

Tadeja a Beloved.hu-tól